Előrendelhető Portal Gun másolat

Már több, mint 5 éve jelent meg a Portal és azóta az interneten láthattunk rengeteg otthon készített portal gun másolatot. Nagyjából mindenki, aki játszott a Portallal szívesen látna egy ilyet a polcán és most már meg is teheti ha van (nem kevés!) pénze. 5 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy vásárolhassunk egy ilyen licenszelt portal gunt, amivel sokak álma teljesült.

neca-portal-gun-replica21-444x300[1].jpg

Az ASHPD-t (Aperture Science Handheld Portal Device) a NECA toys játékgyártó készíti el. Az 1:1-es arányú másolat körülbelül 75 cm hosszú. A játékot már elő lehet rendelni, viszont nagyon borsos ára van 99£, olyan 36 000 forint, plussz a házhoz szállítás, mert Magyarországba pont nem vállal ingyenes házhoz szállítást. Az ASHPD csak limitált példányban lesz eladó.

Előrendelés: Play.com
NECA toys 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr654348183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása