Mivel fogunk játszani az idén

max-payne-3.jpg me3.jpg 
syndicate.jpg prototype2.jpg
ghost-recon.jpg call-of-duty1.jpg

2012-ben sem fogunk szűkölködni a játékokban. Itt fel vannak sorolva az idei év nagy játékai. Sok új játék lesz, sok olyan, mely korábbiak folytatása, és lesz még rengeteg, melyet csak később fognak bejelenteni.
Mivel elég hosszú a lista, ezért a folytatáshoz kattints a "tovább" gombra.

Február 3 megjelent

SoulCalibur V - Xbox 360, PS3
A Soulcalibur, a Soul verekedõs játékok új tagja, melyben a többi bunyóssal ellentétben a karakterek fegyvereket és azokkal kapcsolatos stílusokat használnak. A verekedõs játékok szokása, hogy "vendégszereplõket" tartalmaznak. A Soulcalibur - Broken Destiny-ben és az új Mortal Kombat-ban egyaránt benne van a God of War bosszúálló antihõse, Kratos. A PS3-as Soulcalibur 4 Darth Vadert kapta, az Xbox 360-as pedig Yodát, míg mindkettõben szerepelt a Force Unleashed játékok fõhõse, Starkiller. A Soulcalibur 5 egyik vendége az Assassin's Creed szériából ismert Ezio Auditore da Firenze lesz. Lehet, hogy mások is lesznek, de õket nem hozták nyilvánosságra.

Final Fantasy XIII-2 - Xbox 360, PS3
A Final Fantasy sorsa irónikus. Maga a játék azért kapta az "utolsó képzelet" címet, mert a készítõje azt mondta, hogy ha nem lesz sikeres a játék, ott hagyja a céget. Ez, egyértelmûen, nem következett be, hisz a széria a 14. számozott tagjánál tart. A XIII volt az elsõ, mely a konzolok mostani generációjára jelent meg. Bár a játékok között nincs kapcsolat a történetüket tekintve, maga az eszmény, az alaphelyzet és a lények, többek között, megegyeznek, vagy hasonlóak. A XIII sikerének köszönhetõen egy direkt folytatás készült, mely magát a történetet, és karaktereinek sorsát meséli tovább. A lenyûgözõ látvány garantált, a játékmenet pedig a japán szerepjátékok kedvelõinek biztosan kedvezni fog.

 

Február 7 megjelent

The Darkness II - PC, Xbox 360, PS3
A 2007-es The Darkness folytatása, mely 2 évvel játszódik az elõzõ eseményei után. A képregény alapján készült játékban Jackie Estacado-t irányítjuk. A belsõ-nézetes lövöldözõs horror játékban a csavar az, hogy míg máshol a sötéttõl félünk, itt mi maga vagyunk a sötétség, és tõlünk félnek. A különbözõ emberfeletti erõk segítségével rettegésben tartva szabdalhatjuk szét vagy lõhetjük szitává ellenségeinket. Az elsõ rész szerintem nagyon jóra sikeredett, reméljük, a következõben sem fogunk csalódni.

Február 10 megjelent

Catherine - Xbox 360, PS3
Japánban már majdnem egy éve, az Egyesül Államokban pedig júliusban jelent meg az Atlus játéka, a Catherine. A játék a kaland-, a horror-, a logikai-, és az ugrálós játékok elemeit ötvözi, egy kis erotikával fûszerezve. Ezt ne úgy értsük, hogy pornográf, hanem alapvetõen a szexualitás mozgatja fõhõsünket, aki nem tudja eldönteni, hogy barátnõjével, Katherine-nel, vagy az újonnan megismerkedett Catherine-nel legyen együtt. Miután párja házasságra akarja rábeszélni, egyre több rémálom gyötri, melyek egyre csak rosszabbodnak a gyönyörû és vonzó Catherine-nel való megismerkedése után. Az álmokból meg kell szöknie, hisz ha nem sikerül neki, akkor a mostanában furcsa körülmények között elhunyt férfiak sorsára jut. A nappalok során a két lánnyal való kapcsolatát ápolja, míg a rémálmok alatt menekül fõhõsünk.

Február 15 megjelent

Alan Wake's American Nightmare - Xbox Live Arcade
Az elsõ két Max Payne-t fejlesztõ Remedy Alan Wake címû horror-akció játékának egyik "mellékága". Nem teljes értékû folytatás és nem is az eredeti történetet követi, az XBOX Live Arcade-rõl letölthetõ játék ettõl függetlenül érdekesnek tûnik. A most már a Ragyogás és a Twin Peaks helyett a Ponyvaregénybõl és az Alkonyzónából merítõ játékban Alan Wake az egyik saját maga által írt Night Springs epizódjában találja magát, ahol a fény és a sötétség vív háborút.

Február 24 megjelent

Syndicate - PC, Xbox 360, PS3
2012 egyik legígéretesebb új játéka. A cyberpunk stílusú FPS 2069-ben játszódik, ahol a világot nem politikusok uralják, hanem a szindikátusoknak nevezett óriás-vállalatok, melyek folyamatos harcban állnak egymással. A játékos Miles Kilo szerepét tölti be, aki az egyik ilyen szindikátus, a EuroCorp ügynöke. Több infó

Március 9 megjelent

Mass Effect 3 - PC, Xbox 360, PS3
Nem hiszem, hogy ezt a játékot különösebben be kéne mutatni, de aki még nem hallott a Mass Effect trilógiáról az sürgõsen nézzen utána. A trilógiát befejezõ sci-fi akció-szerepjátékban Shephard folytatja kalandjait, hogy megvédje utoljára egy epikus csatában a galaxist a Reapereknek nevezett idegen fajtól. A játék folytatja ugyanazt a formulát, de ebbe a részbe még coop-os multiplayer is került.

 

Március 23 megjelent

Ninja Gaiden 3 - Xbox 360, PS3, Wii U
Nyers kaszabolós játék, melyben Ryu Hayabusa (a Dead or Alive-ból) démonok hordái ellen küzd meg számtalan fegyver segítségével. Elõdeihez hasonlóan itt is véres, brutális, gyors akcióra számíthatunk.

Március 23 megjelent

Kid Icarus: Uprising - 3DS
A Nintendo számtalan klasszikust alkotott. A Kid Icarus egyike volt ezeknek, viszont nem sok folytatása született. Szám szerint 1, ami 1991-ben jelent meg GameBoy-ra. 11 év után kap még egy tagot a széria. A levegõben és szárazföldön egyaránt harcoló Pit-et irányitjuk, hogy legyõzhesse a gonosz Medusa-t. A pályák három részből állnak. Egy repülõs-lövöldözõs és egy szárazföldön harcolós szekcióból, majd végül a fõgonosz ellen küzdünk meg. A játék pörgõs, színekben gazdag, és szerintem passzol a 3DS-hez.

 

Silent Hill: Downpour - Xbox 360, PS3
A Silent Hill sorozat jellegzetessége, hogy ellentétben a zombis játékokkal, itt a pszichológiai horrorron van a hangsúly. Bővebben olvashatsz róla itt.

Április 24

Prototype 2 - (PC), Xbox 360, PS3 - PC-re csak július 30-án jelenik meg!
A Prototype 2-ben az elsõ rész fõszereplõje, Alex Mercer elleni küzdelmében irányítjuk James Hellert, aki elvesztette családját, és bosszút akar állni Mercer-en. A nyitott terepen különbözõ szuper-erõk állnak rendelkezésünkre, melyekkel széttrancsírozhatjuk ellenségeinket, illetve különbözõ jármûvek fölött vehetjük át az irányítást. A destruktív vágyakat teljes mértékben kielégítõ játékról van szó, melyben bõven akad tennivaló a fõ történeti szálon kívül is.

Május 15

Diablo 3 - PC (Windows+Mac)
Nos, aki régóta játszik játékokkal, az több mint valószínû, hogy játszott vele, vagy legalábbis hallot a Blizzard (Warcraft, Starcraft) Diablójáról. 12 év után végre valahára elkészül a folytatása a sötét-fantasy játéknak. A játékmenet fõként marad a régi. Az egyik legnagyobb változtatás, hogy a legyilkolt ellenfelektõl élet-gömböket szerezhetünk, melyek felgyorsítják a játék menetét. A kasztok bõvülnek, megjelenik pár új típus, míg a régieket tovább fejlesztik.


Május 18 (konzol), Június 1 (PC)

Max Payne 3 - PC, Xbox 360, PS3
A Max Payne tökéletes példája a "noire" játékoknak. Hangulata komor, fõhõse kínok közt, a múlt démonjaitól gyötörve próbál igazságot tenni és bosszút állni. Mivel 8 év telt el az elõzõ Max Payne és a mostani között, nem csak a technológiában, hanem a környezetben is változás ment végbe. Max többé nem New Yorkban, hanem Sao Paoloban van, testõrként szolgál. Megváltozott külseje is, eltûnt hosszú kabátja, õ maga is megöregedett. Egy új történetet kapunk, viszont a múlt továbbra is kísérti, amint próbálja kideríteni az igazságot miután átverik. Ez egy új fejezet Max életében, viszont, mivel a Rockstar Games készíti, és a GTA és Red Dead Redemption játékok írója, Dan Houser írja a történetét, a minõség szinte garantált.

Május 24 (konzol), június 14 (PC)

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - Xbox 360, PS3, PC
A Ghost Recon, a Rainbow Six szériával ellentétben nem zárt, hanem fõként nyitott terepen játszódik, viszont mindkettõben a taktikán van a hangsúly. A játékban a Crysis-hoz hasonlóan egy olyan ruhát viselünk, melynek segítségével stratégiai elõnyt szerezhetünk a csatamezõn. Létezõ és fejlesztés alatt álló katonai technológiákat egyaránt tartalmaz fegyvertárunk.

 

Június 15

Lollipop Chainsaw - Xbox 360, PS3
Goichi Suda, vagy ismertebb nevén Suda51 (japánul a "go" 5, az "ichi" pedig 1) provokatív és morbid játékairól híres. Példának ott van a No More Heroes és a Shadows of the Damned, tele-tele fallikus jelképekkel és szexuális utalásokkal. A Lollipop Chainsaw során egy pom-pom lányt irányítunk, aki Californiában zombik ellen küzd egy láncfûrésszel. Segítõi családtagjai, és barátjának levágott feje lesznek, a zombik vezetõi pedig "rock 'n' roll urak". Az száz százalék, hogy sokakat eltaszít magától a játék nyers humora, viszont akik kedvelik a stílusát, azoknak több mint valószínû hogy tetszeni fog.

2012 második fele

Halo 4 - Xbox 360

Bár már nem a Bungie fejleszti, a Halo játékok fejlesztésére alapított 343 Industries veszi át a sorozatot (343 Guilty Spark volt az egyik karakter neve a játékokban). A Halo nem csak az Xbox védjegye lett, hanem forradalmasította a belsõ-nézetes lövöldözõs játékokat, és magát a játékipart is. A Halo 3 volt ami ráébresztette az embereket, hogy a videojátékok óriási piacot jelentenek. A trilógia befejezõdött, viszont 2012-ben, a Halo 4-gyel egy új trilógiát akarnak elindítani, melyben "Master Chief visszatér, hogy szembenézzen saját végzetével és szembeszálljon egy õsi gonosszal mely az egész univerzum sorsát fenyegeti."

Aliens: Colonial Marines -  PC, Xbox 360, PS3, 3DS
A Brothers In Arms-ról, a Borderlands-rõl és a Duke Nukem - Forever-rõl ismert Gearbox Software új belsõ-nézetes lövöldözõs játékában négy különbözõ felszerelésû és személyiségû katona börébe bújva küzdhetünk meg az Alienek ellen. Akiket éppen nem irányítunk, azokat különbözõ parancsokkal navigálhatjuk a terepen. A játék az Aliens és az Alien 3 filmek között játszódik, fõhõseink pedig elveszett bajtársaik felkutatására indulnak.


Anarchy Reigns - Xbox 360, PS3
A Bayonetta-t, a Wii-s Mad World-t, és a kevésbé ismert Vanquish-t alkotó Platinum Games internetes verekedõs játéka, amelyben különbözõ harcosok nyitott terepen egymást püfölhetik a rendelkezésükre álló eszközökkel.

 

Borderlands 2 - PC, Xbox 360, PS3
A nagy sikerû, szintén Gearbox fejlesztésû Borderlands folytatása az elsõ részben lévõ elemeket bõvíti. A sci-fi alapú belsõ-nézetes lövöldözõs/szerepjáték hibrid jellegzetes grafikája marad. Az eddig is nagy mértékben módosítható és nagy számban megjelenõ fegyverek száma tovább nõ. A játékmenet marad: a küldetések teljesítéséért és az ellenségek legyõzéséért tapasztalat pontokat kapunk, melyek segítségével fejleszthetjük karakterünket. A karakterek száma maradt 4, viszont új figurák váltották le az elsõ rész fõhõseit.

 

Brothers in Arms - Furious 4 - PC, Xbox 360, PS3
Még egy Gearbox játék. A Brothers in Arms széria legújabb tagja eltér az eddigi realisztikus játékmenettõl, és átvált a készítõk szerint a Bulletstorm és a Borderlands keverékévé. A négy nácikra éhes fõszereplõ a következõ: Chok, egy indián katona aki ellenségeit szekercékkel vadássza le; Montana, egy nagy darab gépfegyveres favágó; Crockett, egy texasi aki bilogával jelöli meg ellenségeit; és végül Stitch, egy ír, aki házilag módosított shokkolóját használja. Az elsõ, és eddig egyetlen elõzetes alapján Tarantino Becstelen Brigantyk-jára hajaz.

 

Dead or Alive 5 - Xbox 360, PS3
A Team Ninja verekedõs sorozatának legújabb része. A Tekken-hez lehet legjobban hasonlítani. Érdekes info, hogy az új Ninja Gaiden sorozat fõszereplõje, Ryu Hayabusa, ebben a játékban jelent meg elõször. Aki megveszi a Ninja Gaiden 3-at, az játszhat a demoval, mely két karaktert, Hayabusa-t és Hayate-t tartalmazza. A készítõk szeretnék a környezetet dinamikusabbá és interaktívabbá tenni, hogy ne csak egy "háttér" legyen, mely elõtt küzdenek a játékosok.

 

DmC - Devil May Cry - Xbox 360, PS3
A "hack 'n' slash" (kaszabolós) játékok egyik legismertebb képviselõjének legújabb részét az Enslaved-rõl és Heavenly Sword-ról híres Ninja Theory készíti. A történet a Devil May Cry sorozattal párhuzamos univerzumban játszódik, ahol a fiatal Dante kalandját meséli el Limbo City-n keresztül, mely elsõre nyugodtnak tûnik, valójában átalakul torz másává és szörnyeket küld a fõhõsre. Bár a népek reakciója Dante új "imidzsére" negatív volt, a játék alapkoncepicója érdekesnek tûnik.

 

Fable - The Journey - Xbox 360 Kinect
A Fable sorozat negyedik tagja változtat az eddigi játékok stílusán, és a Kinect funkcióit kihasználó belsõ-nézetes lövöldözõs játék lesz. A Fable 3 után 5 évvel fõhõsünk menekül ellenségei elöl, és különbözõ varázslatokat használva próbálja célját elérni. Ami dob a játékélményen, hogy a varázslatot kezünk különbözõ mozdulataival aktiválhatjuk.

 

FarCry 3 - PC, Xbox 360, PS3
A Ubisoft Far Cry játékainak új részén ismét trópusi szigetekre kerülünk, ellentétben a második résszel, ahol Afrika pusztáit barangoltuk be. A belsõ-nézetes lövöldözõs játékban meg kell szöknünk a szigetek õrült lakosai elõl, egyszer lopakodva, máskor pedig szitává lõve mindenkit. A fejlesztõk szerint 10-szer akkora tereppel lesz dolgunk mint az elõzõ részben. Ez nem tudom, hogy mennyire jó, mert számomra túl sokat kellett eseménytelenül rohangálni és autózni a Far Cry 2-ben. A grafikája és a hangulata viszont jó helyen jár.

 

Hitman - Absolution - PC, Xbox 360, PS3
A lopakodós és/vagy akció játékok rajongóinak tökéletes játék a Hitman. Ismét a 47-es ügynök bõrébe bújva (bár most már nem David Bateson szinkronizálja) teljesíthetünk küldetést küldetés után. A készítõk ezt nyilatkozták: "Ismerõs de jelentõsen más élmény lesz mint a többi Hitman játék". Az elõzõ részek a játékosra bízták, hogy csendben, szellemként, észrevétlenül teszi el láb alól áldozatait, vagy berohan és fegyvereit durrogtatva szitává lõ mindenkit. A torta megmérgezésétõl kezdve a mûfegyver igazira való lecseréléséig rengeteg lehetõség volt a játékban, ami remélhetõleg most is visszatér.

 

I Am Alive - Xbox 360 Live Arcade, Playstation Network
A kezdetben Darkworks, majd késõbb Ubisoft fejlesztette rengetegszer késleltetett digitálisan letölthetõ játékról nem sokat tudunk. Egy nagy katasztrófa, az Esemény után az emberiség nagy része kihalt, fõszereplõnk pedig egy lerombolt városban próbál életben maradni és megtalálni elveszett családját. A navigáció során külsõ-, a célzás és lövöldözés idején pedig belsõ-nézetes a kamera. Mikor más túlélõkkel találkozunk, különbözõ módszerekkel tehetjük õket ártalmatlanná (pl. rájuk fogjuk az akár üres fegyvert; észrevétlenül mögéjük osonunk, stb.). A játék elvileg nehéz lesz, és ahányszor felmászunk valahova, vagy átjutunk egy nehéz részen, elfárad a hõsünk, így tennünk kell róla, hogy kipihenje magát. Kereshetünk élelmet, segíthetünk más túlélõkön azért, hogy növeljük a saját túlélési esélyeinket.

 

Kingdom Hearts 3D - 3DS
Tíz éve, amikor megjelent az elsõ Kingdom Hearts a PS2-re, mindenki furán tekintett a Disney és a Square-Enix hibridjére, mely mindkét cég hõseit sorakoztatta fel egy érdekes akció-szerepjátékban. Viszont miután az emberek kipróbálták, rájöttek, hogy mennyire egyedi és jópofa játék. Látványos, és egyszerre komoly és komolytalan. A Kingdom Hearts 3D az utolsó lépés a Kingdom Hearts 3 elõtt, a széria pedig egy nagy, gazdag sorozattá nõtte ki magát. A játékmenet ebben az esetben sem változik, fõszereplõit, Sora-t és Riku-t irányítjuk amint bejárják a Disney univerzum különbözõ világait. Egyelõre csak japán nyelvû elõzetes van a játékról.

 

The Last Guardian - PS3
A Team Ico érdekes, egyedi, és formabontó játékokat készített a Playstation 2-re. Az Ico, melyrõl a cég nevét kapta, egy fiút kíséri útján, akinek segítenie kell egy lánynak megszökni. A feladat az volt, hogy biztonságban vezessük ki a lányt. A második játékuk, a Shadow of the Colossus, teljesen más lett. Ott hõsünknek le kell gyõznie a masszív és gyönyörû kolosszusokat, melyek lehettek légiek, viziek és szárazföldiek egyaránt. Rajtuk kívül más ellenség nem is szerepel benne. A Team Ico legújabb játéka, a The Last Guardian, már jó sok ideje húzódik, emiatt sokszor kétségbe vonták az emberek azt, hogy valaha elkészül. Itt hõsünknek meg kell szöknie egy romokban heverõ kastélyból, miközben összebarátkozik egy óriási lénnyel, Tricoval. A játék különbözõ feladatait Trico segítségével kell majd megoldani, kihasználni állati ösztöneit hogy jókor jó helyen legyen. Az Ico és a Shadow of the Colossus alapján valószínûleg nem mindenkinek fog tetszeni a játék, viszont biztos hogy innovatív lesz.

 

Luigi's Mansion 2 - 3DS
Mario testvére, Luigi, ritkán kap saját játékot. Ez azon kevés esetek egyike, amikor õ a fõszereplõ, és nem piros anorákos testvére. Az elsõ rész GameCube-ra jelent meg, és azonnal siker lett. A játék hasonló lesz az elsõhöz: Luiginak különbözõ kísértetházakat kell bejárnia és az ottani szellemeket, miután megbénította õket zseblámpájával, el kell fognia a kütyüjével. Az elsõ rész nagyon jópofa és szórakoztató volt, így nagy rá az esély, hogy ebben sem fogunk csalódni.

 

BioShock Infinite - PC, Xbox 360, PS3
Az előző Bioshock játékoktól eltérően itt nem a víz alatt, hanem épp ellenkezőleg, egy a felhők között lebegő városról kell menekülnünk, melyik épp zuhan. Az elődjéhez hasonlóan különböző fegyverek és képességek állnak rendelkezésünkre. A történet se nem folytatás, se nem elősztori, más időpontban és más helyen játszódik, viszont az különböző elképzelések és játékelemek visszatérnek.

 

Starcraft II - Heart of the Swarm - PC, Mac
Az eredeti Starcraft azzal forradalmasította a stratégia játékokat, hogy több fajjal, melynek előnyei és hátrányai egyaránt megvoltak, játszhattuk végig a történetet, megtapasztalva az ő szemszögeiket. Több mint 10 évvel később megjelent a Starcraft II - Wings of Liberty, mely a Terran faj történetéről szól. A Heart of the Swarm a Zergekről szól majd, míg a később érkező Legacy of the Void a Protos nép történetét meséli el.
(A Starcraft-ból Kóreában profi versenyeket tartanak és fizetett játékosaik vannak)

 

Metal Gear Rising - Revengeance - PC, Xbox 360, PS3
Bár nem Kojima készíti, nem Snake a főszereplő, és nem is lopakodós játékról van szó, ettől függetlenül a Metal Gear széria új tagja érdekesnek tûnik, és, ha jól valósítják meg elképzeléseiket, egész jó játék kerekedhet ki belőle. Bővebben olvashatsz róla itt.

Assassin's Creed 3 - PC, Xbox 360, PS3
Ez a rész befejezi Desmond történetét is. Ezután egy kicsit visszavesznek a tempóból és nem évente fogják megjelentetni a játékot mert félnek, hogy ez a kapkodás a minőség kárára mehet. Több infó

Call of Duty: ??? - PC, Xbox 360, PS3
Az biztos, hogy idén Novemberben is fog megjelenni új CoD. Talán a Black Ops 2?

Új Battlefield? Medal of Honor? - PC, Xbox 360, PS3
A Call of Duty ellen az EA is szokott valami FPS-t kidobni a piacra, valószínűleg idén is.

The Last of Us - PS3
Vagy 2012 vége, vagy 2013 eleje. Több infó

Grand Theft Auto V - Xbox 360, PS3, (PC???)
Vagy idén ősszel vagy jövő év tavasszal fog megjelenni. Egy dolog ami biztos, hogy kib*szott jó lesz.

Ha esetleg hiányolnál egy játékot írj egy kommentet.

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr173534950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alan Caselli 2012.01.12. 07:41:22

StarCraft II: Heart of the Swarm
Diablo III

a sötétség seregeinek vezénylő tábornoka 2012.01.12. 07:42:03

Engem egyetlen FPS tudott elvarázsolni, nevezetesen a Far Cry 2, a szabadon bejárható világával. Ahogy néztem, az új FPS-ek általában szigorúbb, lineárisabb forgatókönyv szerint játszódnak. Vagy tévedek?

Alan Caselli 2012.01.12. 07:42:28

vagy csak a konzolos ér?

CyberPunK 2012.01.12. 07:55:36

Április: Risen 2

De egy Piranha Byte játék biztos nem nagy durranás...

SnakeHB 2012.01.12. 08:10:30

A CoD, BF lista mellé ennyi erővel elfért volna még a FIFA 13, NHL 13, Madden 13, stb. Már szinte kötelező évente lehúzni a nagyérdeműt egy minimálisan fejlesztett új résszel...

Szégyen, hogy a jó öreg Syndicate-ből is tucat FPS-t csinálnak (á la X-Com)

Viszont a ME3-at tűkön ülve várom. :)

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2012.01.12. 08:17:25

@SnakeHB: anno a '93-as syndicate tök jó játék volt.
ez a mostani nekem olyan, mint amit látok ezerszer, bármelyik új fps-ből nézek videót...
kár érte :-(

szekőcei 2012.01.12. 08:19:54

Diablo III, szerintem. :)

Amivel egy gond van: úgy néz ki egyszerre jöhet ki a ME3-mal... Ez a dilemma, nem a "disznóhús ingyen"....

2012.01.12. 08:29:29

King Arthur II merre van?

bldo 2012.01.12. 09:34:47

Bioshock Infinite, ember!

Brute 2012.01.12. 09:41:18

Aliens: Colonial Marines
Amy
Anarchy Reigns
Asura’s Wrath
Bang Bang Racing
Binary Domain
BioShock: Infinite
BlazBlue: Continuum Shift Extend
Borderlands 2
Brothers in Arms: Furious 4
Choplifter HD
Counter-Strike: Global Offensive
Darksiders II
Dead or Alive 5
Dead Space 3
Devil May Cry HD Collection
DiRT Showdown
Dishonored
DmC: Devil May Cry
Dragon's Crown
Dragon's Dogma
DUST 514
Far Cry 3
FIFA Street (2012)
Game of Thrones
Gotham City Impostors
Grand Slam Tennis 2
Hitman: Absolution
I Am Alive
Inversion
Jak & Daxter HD Collection
Journey
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Lollipop Chainsaw
Metal Gear Rising: Revengeance
Metro: Last Light
MotorStorm RC
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations
NeverDead
Ninja Gaiden 3
Persona 4: The Ultimate In Mayonaka Arena
Resident Evil: Operation Raccoon City
Ridge Racer Unbounded
Silent Hill HD Collection
Silent Hill: Downpour
Sly Cooper: Thieves in Time
Sniper: Ghost Warrior 2
Sorcery
South Park: The Game
Spec Ops: The Line
StarHawk
Street Fighter X Tekken
Tekken Tag Tournament 2
The Amazing Spider-Man
The Darkness II
The Last Guardian
The Last of Us
Tom Clancy’s Rainbow 6 Patriots
Tomb Raider
Transformers: Fall of Cybertron
Twisted Metal

Csak ennyi :)

Brute 2012.01.12. 09:42:46

Nem szokásom kritizálni, de aki valamennyire vágja a témát az tudja, hogy Battlefield nem évente jön. Nem akkora parasztvakítás, mint a COD. Max DLC.

Brute 2012.01.12. 09:51:21

@Brute: ... max dlc ami jöhet.

rotabia · http://jatekaddikt.blog.hu 2012.01.12. 20:59:05

@Brute: Köszi a tippet, a listát frissítettük még néhány játékkal, de azért nem az volt a célunk, hogy minden egyes játékot felsoroljunk, hanem inkább csak a nagyobb, szerintünk fontosabb játékokat rakjuk bele. Mondjuk szégyellem is, hogy néhány nagyon alap játékot felejtettünk ki.

A Battlefield-nél meg az a baj, hogy az EA abból is olyat akar csinálni mint a COD. Sajnos ezek a vállalatok úgy gondolják, hogy a név miatt mindenki megfogja venni, ezért évente tolják ki az újabb részeket.

Brute 2012.01.13. 08:39:47

@rotabia: jó lehet túllőttem a célon egy kicsit,de maradt ki fontos cím is.
A Battlefieldnél meg abból indultam ki,hogy a B:Bc2 és ott is csak egy Vietnam frissítés jött ki a rákövetkező évben.
Plussz ott van az ea-nek a MOH franchise,hátha inkább jövőre azt dobják be.
süti beállítások módosítása