Lords of the Fallen

Lords of the Fallen.jpg

A CI Games bejelentette új akció-szerepjátékát Lords of the Fallen (Az elbukottak urai) címmel, melynek fejlesztését a The Witcher 2 producere vezeti.

A 2014-ben következő generációs konzolokra és PC-re érkező játékkal a fejlesztőcsapatnak a hivatalos közlemény szerint a célja a következő:

„A csapatunk a Lords of the Fallen-t kifejezetten olyan játékosok számára készíti, akik élvezik a nehéz kihívásokat, ahol a körülmények ellenük szólnak. A legelejétől kezdve érdeklődést fog kelteni és kielégíti a játékosok azon vágyát, hogy felfedezzék egy teljesen új világ minden szegletét, szabadon formázzák igényük szerint karakterüket és legyőzzék a valaha látott leglenyűgözőbb ellenségeket.”

Főhősünk, Harkyn, egy olyan fantasy világban indul a megállíthatatlan gonosz ellen, ahol az istenek cserbenhagyták az emberiséget. A történet meghatározó szereplői lesz a Bukott Isten két oldalán álló kaszt: akik mellette, és akik ellene állnak. A játék során több döntési lehetőség fogja magát a világot és a hőst, ezáltal pedig a történetet befolyásolni.

Az idei E3-on (június 11-13) játszható formában is szerepelni fog a játék, így akkor már többet fogunk tudni. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr355336506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása