Grid 2 Mono Edition

A Grid autóversenyzős játék 2008-ban nagy sikerre tett szert, folytatását pedig 2010 nyarán bejelentették. A tegnap megjelent Grid 2, mint manapság a legtöbb játék, szintén kapott gyűjtői öltözetet. Azonban ebben az esetben valami teljesen extravagánsról van szó: A Grid 2 Mono Edition ugyanis 125 000 fontba (kb. 43,5 millió forintba) fog kerülni.

A Mono Edition viszont csak egyetlen egy emberre várt, aki megrendelhette az angol GAME-től. Ez a merész valaki pedig a játék mellé egy Playstation 3-at, továbbá – és itt jön a lényeg – egy Briggs Automotive Company (BAC)Mono sportkocsit kap, teljes felszereléssel. Ráadásként elmehet a BAC gyárba körbenézni és megvitatni a részleteket, hogy a járgány személyre szabott legyen.

A Grid 2: Mono Edition úton van, hogy a Guinness Rekordok Könyvébe kerüljön mint a világ legdrágább videojátéka.

grid-2-mono-edition.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr895336315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása