Metal Gear Rising - Revengeance

Változáson ment keresztül a Metal Gear sorozat legújabb tagja.

A neve Metal Gear Solid - Rising-ról Metal Gear Rising - Revengeance lett (az alcíme az angol revenge és vengeance szavakból áll össze: mindkettő bosszút jelent).

Míg eddig a Metal Gear Solid 2 és 4 között játszódott volna, most a 4 után fog, amely gyakorlatilag mindent megváltoztat a történettel kapcsolatban.

A fejlesztő csapat is más lett. Eddig a Metal Gear-eket készítő Kojima Productions volt a fejlesztő, most viszont, a Metal Gear atyjával, Hideo Kojima-val együtt csak produceri szerepet tölt be. A feladat most már a Bayonetta-ról és a MadWorld-ről ismert Platinum Games-é.

Quinton Flynn, aki a Metal Gear Solid 2-ben Raiden hangját adta, visszatér ebben a részben is. Érdekes, hogy az eredetiben nem ő szinkronizálta volna Raident. Azt nyilatkozta, hogy szeretne részt venni a projektben, viszont a Konami nem kereste őt föl. Az biztosan pozitívum, hogy úgy döntöttek, mégis felkérik a szerepre.

Sokak számára csalódást okoztak a változások, hisz az eredeti lopakodós akció játékból most egy nyers kaszabolós játék lett (többen úgy gondolják, hogy a Metal Gear Solid 5-ről készült interjú során lehangolt Hideo Kojima csalódottságának oka a Rising-ban történő változás lehetett).

Egyértelmű, hogy nem lehet elsőre ítélni, idővel mindent megtudunk majd.

Addig is, itt az új előzetes:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr133455175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása