Assassin's Creed: Desmond története 2012-ben fog befejeződni

Azt már tudjuk, hogy a novemberben megjelenő AC: Revelations befejezi Ezio és Altaïr történetét, viszont a játék hősével, Desmonddal még egy évig játszhatunk.

ac-desmond[1].jpg

Alexandre Amacio nyilatkozta, hogy Desmond története a 2012-es világvége történet körül forog és addigra be is kell fejezniük a történetet.

Az Assassin's Creed-ben elindítottunk egy cselekményt aminek a végén a 2012 decemberi világvége áll. Ez a dátum nagyon gyorsan közeledik és a történetet be kell fejeznünk, természetesen még az adott időpont előtt.

Miután Desmond sztorija befejeződik, az Assassin's Creed visszafog térni, egy új főszereplővel. Viszont ezután már nem évente fognak megjelenni. A fejlesztőknek túl megterhelő volt ilyen rövid időn belül elkészíteni egy játékot. De sikerült nekik és nem is akárhogy mivel egy év alatt egy nagyon jó, nagyon színvonalas játékot tudtak létrehozni.

A játék november 15-én jelenik meg Xbox 360 és PS3 konzolokra. A PC-s verziót szokás szerint elhalasztották és valamikor decemberben várhatjuk. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr303278554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása