Sleeping Dogs lett a True Crime: Hong Kong-ból

A True Crime rendőrös játékok legújabb tagjának, a True Crime - Hong Kong-nak a fejlesztése abbamaradt miután az Activision ejtette a projektet. Ezután a játékot felvásárolta a Square Enix, és egy ideig nem sokat lehetett tudni róla. Korábban felbukkant a Sleeping Dogs (Alvó Kutyák) név, viszont többen úgy gondolták, hogy a Square egy másik játékának, a Kane & Lynch-nek lesz az új része (a Kane & Lynch második részének alcíme Dog Days, azaz Kutya Napok volt, így érthető a feltevés). A Sony Destination Playstation rendezvényén a Future Shop üzlet kiszivárogtatta az alábbi képet.

Beindult a szóbeszéd motor, és sokan úgy gondolták, hogy mivel a "True Crime" név az Activision-é maradt, a címet megváltoztatták, de a játék maradt. Nem sokkal rá a Square a következő bejelentéssel és élőszereplős előzetessel hivatalossá tette:

"A játékosoknak egy akcióval teli szigetet kínál, ahol minden utcasarok, piaci stand, kikötő vagy felhőkarcoló helyszíne lehet feszült lövöldözéseknek, adrenalin hajtotta utcai versenyeknek és brutális harcművészeti összecsapásoknak. Az egyik legegyedibb és legkreatívabb harci rendszerrel a Sleeping Dogs olyan hatalmat ad a játékosnak, mellyel rengeteg harcművészeti mozdulatot hajthat végre és egyedül győzhet le számos ellenfelet. A játékosok végrehajthatnak csontroppantó rugásokat és csapásokat, durva hárításokat és látványos, a környezetet felhasználó mozdulatokat, melyek számtalan tárgyat használnak fel, a körfűrésztől kezdve a telefonfülkékig, a szemétégetőktől a hűtőkig."

A játék idén augusztusban várható. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr624079292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása