200. bejegyzés!

Ez lenne a 200. bejegyzés. A blogot 2011. június 31-én indítottam (265 napja), ezzel a poszttal. Igazából nem gondoltam, hogy ilyen sokáig fogom csinálni, segítség nélkül nem is tudtam volna. 

A blogot ketten szerkesztjük rotabia (én) és Perses. Eleinte én írtam a bejegyzéseket aztán szeptember végén Perses bekapcsolódott, egy a Syndicate-ről készült poszttal (a játék egy csalódás volt, na de ez most nem ide tartozik). Én 93 bejegyzést írtam a blogra, míg Perses 107-et. A "designt", azt én készítem, folyamatosan fejlesztgetem. Szerintem a mostani kinézet már egészen vállalható (mondjuk firefox-on sehogy sem akar úgy kinézni, ahogy kéne).

Átlagosan 0,75 bejegyzés jut egy napra, de az utóbbi időben többet írunk, napi 1-2-t. A legnépszerűbb bejegyzésünk a Készül a Crysis 3. Néhányszor kint voltunk az index blogketrecében, ezért szeretnénk is köszönetet mondani az index szerkesztőinek.

Nyáron - főleg június elején - érdemes lesz felnézni a blogra, mert sok mindenről fogunk írni, hiszen akkor lesz az E3.

Az oldal 2012. április 11-én volt a leglátogatottabb.

Van egy Youtube csatornánk is, ahova trailereket töltünk fel, főleg azért mert így tudunk feliratokat szerkeszteni hozzájuk.

Végül szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki nézi az oldalt. A statisztikák szerint már van néhány rendszeres látogatónk, úgyhogy nekik kiemelten köszönjük. 

Ha bármilyen kérdésed merül fel, akkor vagy írj egy kommentet, vagy küldj egy e-mailt: jatekaddikt(kukac)gmail.com

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr534463930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valkyr81 2012.04.24. 11:46:32

Nagyon tetszik a blog, szinte minden nap ránézek hogy van-e valamilyen friss infó. Vérbeli Ps3 geek-ként gratulálok az eddigiekhez, csak így tovább srácok!
süti beállítások módosítása