A következő adag Sleeping Dogs kiegészítő

A nem rég megjelent Nightmare in North Point DLC-t egy újabb adag fogja hamarosan követni, mely kisebb és nagyobb újdonságokat is tartalmaz.

Íme a nagyobb kiegészítő pakk:

"Zodiac Tournament Pack: Csatlakozz Wei Shen-hez miközben életéért küzd ebben a második játékmenet-bővítő kiegészítőben. Miután meghívják egy rejtett szigetre Hong Kong partjaitól távol, Wei-nek le kell győznie Ázsia legnagyobb harcosait élet-halál küzdelmek során. A Zodiákus Bajnokság meghív, hogy légy a sárkány és engedd szabadon haragod ökleit!
- Egy exkluzív új sziget, több új arénával, ellenséggel, főgonosszal és történet-bővítő összekötő jelenettel.
- Két megnyitható új ruha, mely új harci képességekkel párul."

És itt vannak a "kisebb újdonságok" közé tartozó csomagok:

"Drunken Fist Pack (Részeg Ököl Csomag): Ezzel a csomaggal Wei egy különleges harci stílust tulajdonít el. Harc közben a Face mérő feltöltésével Wei egy alkoholos flaskából ihat, melynek köszönhetően különleges - a józan ember számára elérhetetlen - technikákat alkalmazhat.

Gangland Style Pack (Alvilági Stílus Csomag): Pingáld ki Wei Shen-t ezen tetoválás triásszal ezzel az alternatív kinézet csomaggal. A japán Yakuza, orosz Maffia és maori korcs banda saját extráival erősít:

-Yakuza:
A 46 tűs irazumi ecsettel elkészített tetoválással kevésbé figyelnek rád a rendőrök.

-Mafia:
50%-kal fejleszti a célzó képességed a bőrödön viselt múlt.

-Maori:
Kétségtelenül kifejezi, hogy a törvény melyik oldalán állsz és 40%-kal nagyobb sebzést nyújt közelharc során.

Square Enix karaktercsomag: "Légy néma gyilkos, bővített harcos vagy a káosz királya! Wei Shen új álcákat ölt ebben a csomagban, három új fegyvert és ruhát használva a Square Enix Hitman, Deus Ex és Just Cause játékaiból. Mindhárom öltözet a saját extráival jár.

- Hitman:
A 47-es Ügynök öltönyét viselve kevésbé figyelnek ránk a rendőrök, továbbá egy hangtompítós Silverballer is jár hozzá. Végezz ellenségeiddel csendben, Hitman stílusban.

Sleeping Dogs - 47.jpg

- Deus Ex:
A Sarif Industries pajzs 33%-kal csökkenti a sebzést, továbbá elérhetővé tesz egy futurisztikus, teljesen automata puskát.

Sleeping Dogs - Deus Ex.jpg

- Just Cause:
A Rico Rodriguez felszereléssel messzebbről lehet járműveket lopni, továbbá Rico robbanó töltetekkel felszerelt pisztolyát is magába foglalja."

Sleeping Dogs - Rico.jpg

A Square szerencsére nem hagyott fel a játék támogatásával, és rendesen ellátja különböző extrákkal, hogy a játékosok visszatérjenek hozzá. Talán hamarosan egy előzetest is láthatunk róluk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr234906067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása