Killzone: Mercenary

A Killzone sorozat a Sony válasza a Halo játékokra. A PS2-es első rész nem sikerült túl jóra, viszont a PS3-ra megjelenő két folytatása - bár soha nem érte el a Halo széria sikerét - komoly elismeréseket kapott a játékosok és a kritikusok köreiből egyaránt. Gyönyörű grafikája a legsötétebb színekkel képes egy hangulatos, zord, komor és kegyetlen világot ábrázolni, miközben a Helghast-ok rettenthetetlen hordáit kell lemészárolni.

Nos, a Gamescom még egy ígéretesnek induló játékot hozott a PS Vita tulajdonosok számára: bejelentették a Killzone: Mercenary-t. Az már ismert volt, hogy a játékokat fejlesztő Guerilla Games dolgozik egy PS Vita-s részen, egyéb részletek azonban nem voltak róla. A Mercenary a Killzone 3 motorjára épít és - a nevéből adódóan - a zsoldosok szemszögéből mutatja be a háborút. Olyan küldetéseket teljesíthetünk, melyeket az átlagos katonák nem tudnak, vagy nem akarnak végrehajtani. Kiválaszthatjuk a küldetések során milyen felszereléssel és taktikával vágunk neki a feladatnak, majd a jutalomból tovább fejleszthetjük magunkat. Íme az első előzetes:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr84720341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása