Wolfenstein: The New Order

Bejelentették a Wolfenstein legújabb részét, The New Order (Az új rend) alcímmel, a rövid ízelítőhöz pedig tökéletesen hangulatteremtő Jimi Hendrix "All Along the Watchtower" című klasszikusa. A "tovább" gomb után részletek a játékról.


"A Wolfenstein: The New Order újraéleszti a sorozatot mely megalkotta a belső-nézetes lövöldözős műfajt. 1960-at írunk és a nácik megnyerték a II. Világháborút. B. J. Blazkowicz háborús hősnek egy lehetetlen ellen-offenzívát kell vezetni a szörnyű náci rezsim ellen, mely meghódította a világot.
Az izgalmas, látványos részletekért az id Software id Tech 5 motorja felelős az európai kaland során, hogy a játékosok legyőzzék a náci hadigépezetet. Beszivárgás a legvédettebb létesítményekbe, küzdelem fejlett technológiájú náci légiók ellen, irányítása a földet meghódító szuper-fegyvereknek - és így tovább. A Wolfenstein-t a MachineGames fejleszti, mely több díjnyertes játékon dolgozó "veteránból" állt össze. (Főként a Starbreeze-ből jöttek, ami a Riddick és a The Darkness játékokért felelős.)


A nácik valami új, rejtélyes, fejlett technológiával megbillentették az erőviszonyokat, és a legerősebb nemzeteket és térdre kényszerítették. Most a náci diktatúra uralkodik a bolygón. Te B. J. Blazkowicz vagy, amerikai háborús hős, aki ellenszegül a világ legkeményebb haderejének. Egyedül te vagy képes újraírni a történelmet."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr615320554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása