Shadow Warrior reboot

A Shadow Warrior eredetileg 1997-ben látott napvilágot a Duke Nukem 3D-t is megalkotó 3D Realms révén. A hiper-brutális, ámbár humoros játék során Lo Wang bőrébe bújva próbáljuk megállítani volt főnükünket, Zilla mestert, mielőtt meghódítaná egész Japánt gonosz lényei segítségével. (Érdekesség, hogy ez volt az első belső-nézetes lövöldözős játék, amelyben megjelentek az úgynevezett "sticky bomb-ok": gránátok, melyek ráragadtak az ellenségre. A Halo után váltak csak népszerűvé.)

Nos, nemrég bejelentették, hogy a Flying Wild Hogs készíti a "reboot-ját" a játéknak. Nem csak egyszerűen feldolgozzák, hanem komolyabb változtatásokat is bevezetnek: nem lesz többjátékos mód, illetve a főszereplő - korábban botrányos - jellemét is átalakítják, hogy "politikailag korrekt" legyen. A Flying Wild Hogs egyébként egy lengyel csapat, amely a Hard Reset-et készítette, és tagjai különböző játékokon dolgoztak korábban (The Witcher, Painkiller, Sniper: Ghost Warrior).

Íme a Shadow Warrior ízelítője: 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr705320494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása