Januárban érkezik a 3DS Circle Pad-je

nintendo-ds-circle-pad-attachment.jpg

A Nintendo, miután belátta, hogy szükség lehet egy második joystick-ra a Nintendo 3DS-en, úgy döntött, hogy egy, a gépre fölcsatolható, "kiegészítőt" készít, amely a Circle Pad Pro nevet kapja.

Az új joystick csak az olyan játékokkal lesz kompatibilis, melyeket ehhez írtak, mint például a Resident Evil - Revelations és a Metal Gear Solid 3D. A cél az, hogy a lövöldözést könnyebben lehessen irányítani, illetve komplexebb gombkombinációkat lehessen használni.

Bár ára még nincs, két dolgot tudunk: Az egyik, hogy Januárba érkezik, a másik, hogy nem csak külön, hanem játékokkal egy pakkban is meg lehet venni (pl. az akkor megjelenő Resident Evil - Revelations-szel). Reménykedünk, hogy, ahogy a 3DS áránál is úgy döntött a Nintendo, hogy lejjebb viszi, a második joystickért sem fognak sokat kérni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr833427403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása