"Retteg" a Naughty Dog a következő generációtól

Sokak szerint a konzolok következő generációjának bejelentése fél évre van csak, de úgy tűnik, ennek nem mindenki örül.

Meglepő módon a Naughty Dog, akik a mostani konzolok technikáját tökéletesen kihasználták (név szerint az Uncharted-del), a PS4-től rettegnek. A stúdió egyik feje, Evan Wells, a következőt nyilatkozta: "A benned élő "kocka" mindig izgatott ha egy új kis játékszert kap, viszont lassan tudatosul benne a valóság: sok kemény munkát fog igényelni."

"Amikor új technológiához közelítesz, minden egyes nap kemény erőfeszítést igényel, lassú a haladás és teljesen más hozzáállást és mentalitást követel meg az, hogy ezen a fajta akadályon túljuss, és ez nem mindenkinek előnyös."

Wells szerint a PS2-ről PS3-ra való átállás során voltak "a Naughty Dog legsötétebb napjai és hetente veszítettünk el munkatársakat - az emberek egyszerűen nem bírták."

"Kemény, és biztosan nyitott szemmel fogunk belekezdeni", tette hozzá.

Christope Balestra, a Naughty Dog másik elnöke a következő generációról ezt mondta: "Elkövettünk hibákat amikor PS2-ről PS3-ra álltunk át, és ezeket nem fogjuk ismét elkövetni. Már párszor csináltuk ezt!"

Ennek ellenére izgatottan várjuk, hogy mit hoz ki a Naughty Dog a következő Playstation-ből, hisz az egyik legjobb csapata a mai napig a Sony-nak. De még nem kell ezen aggódniuk, hisz készülőben a következő játékuk, a The Last of Us.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr603480526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása