A Sony szerint nem a God of War IV jelenik meg a videóban

A The Tester műsort reklámozó egyik videóban egy érdekesség bukkant fel, mely sokak szerint a God of War IV lehet.

A Sony azt nyilatkozta a videóban látható részről, hogy az csak a God of War III-ból kivágott tartalom, ám több mint valószínű, hogy ez nem a teljes igazság.

A God of War III 2010 márciusában jelent meg, így elég furcsa, hogy a csapat 2011 karácsonyának táján (a színes fények alapján) a már régóta megjelent játék kivágott részeivel foglalkozik.

Az még elképzelhető, hogy, ahogy az első God of War-ból kivágott részeket felhasználták a második részben, úgy a harmadikból kihagyott tartalmat pedig a következőben fogják felhasználni.

Nagy a valószínűsége, hogy a Sony csak próbálja késleltetni a játék bejelentését, de ugyanakkor megeshet, hogy csak a bennem reménykedő God of War rajongó akarja elhinni a korábbi hónapok szóbeszédeit.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr833780500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása