Crysis 3 bejelentve; egy év múlva érkezik

Kattints a további képekért!

Ahogy az EA korábban megígérte, ma bejelentette a Crysis 3-at. A játék 2013 tavaszán fog megjelenni, PC, Xbox 360 és Playstation 3 platformokra.

A játékosok megint Prophet bőrébe (vagy nanosuitjába) bújhatnak, amint visszatér New York City-be. Csakhogy a város eléggé lepusztult állapotban van és körbe van véve egy Nanodome-mal, amit a korrupt Cell Corporation készített. Hivatalosan ez a szerkezet megvédi a várost a további támadásoktól, de valójában ez a vállat egyik titkos próbálkozása a világuralomra.

A New York City Liberty Dome egy valóságos városi esőerdő, ami tele van fákkal, mocsarakkal és tomboló folyókkal. A Liberty Dome-on belül hét megkülönböztethető terület van - ez a Hét csoda.

Prophet kapott egy íjat és fejlesztették a ruháját, így készülve az előtte álló megpróbáltatásokra. A játékba visszatér a sandbox stílus és a dzsungel téma is. Ezzel egyfajta keveréke lesz az előző két játéknak.

A történet 2047-ben játszódik és azon kívül, hogy alieneket ölünk emberek ellen is fogunk harcolni. Természetesen ebből sem maradhat ki a szokásos világuralomra törős, összeesküvős történet. 

Ha esetleg nagyon szereted azt, hogy egy nagy cégnél van egy évig a pénzed, akkor már előrendelheted a játékot.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr164454928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valkyr81 2012.04.18. 17:03:17

Na már most akarok játszani vele :). Tetszett mindkét rész, külön öröm hogy a harmadik ezek ötvözete lesz, úgy tűnik a "The Last of Us" kicsit megihlette a Crytek-et is :D. Ezen kívül reméljük sztoriban is dobbantani fog miután a második vége kicsit bénára sikeredett. Elvárás tehát van, jöhet a stuff.

rotabia · http://jatekaddikt.blog.hu 2012.04.18. 18:42:57

@Valkyr81: én csak a másodikkal játszottam, nekem tetszett, de azért nem volt olyan egetrengetően jó, mint ahogy az néhányan beállították. Ennek ellenére nagyon várom a folytatást.
süti beállítások módosítása