Hivatalos a Call of Duty: Black Ops II

Időközben új információk kerültek napvilágra, ezért inkább ezt a posztot nézzétek meg.

Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 2, november 13-án érkezik Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Az előző rész ellenére, a történet nem a Hidegháborúban játszódik, hanem inkább a közeljövőben, 2025-ben. Így sajnos semmilyen történelmi vonatkozása nem lesz a sztorinak. Az előző részből visszatér a már megöregedett Woods. Los Angeles biztos a helyszínek között lesz.

A Black Ops 2 elviszi a játékosokat a közeljövőbe, a 21-ik századi hidegháborúba, ahol a technológia és a fegyverek egy új generációs hadviselést hoztak létre. Elég nagy téma lesz a technológia.

Eléggé Modern Warfare-esnek tűnik. De attól még lehet jó... majd meglátjuk.

Természetesen idén is hatalmas eladásokkal számíthatunk és valószínűleg újból rekordokat fog megdönteni. Bár kíváncsi vagyok meddig fog tartani a CoD vezetőszerepe, hiszen - eladási tekintetben - nincs olyan játék, ami csak megközelítené a Call of Duty-t. 

A játékban szerepelni fog egy még fejlesztés alatt álló fegyver, a "Prototype Quadrotor". Ez végül is egy mini helikopter egy gépfegyverrel felszerelve, amit távolról irányíthatunk. Erről itt láthattok egy videót FPSRussiatól:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr284482674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása