Batman: Arkham Origins

A Rocksteady Studios magasra emelte a lécet a sokak által mesterműveknek tartott Arkham Asylum-mal és Arkham City-vel, így komoly feladat vár a Warner Bros. Games Montreal-ra.

Az október 25-én érkező Arkham Origins, ahogy címe is sejteti, egy ifjabb, kevésbé edzett Batman történetét fogja elmesélni, 9 évvel az első rész eseményei előtt. Igazán emberfeletti képességekkel rendelkező rosszfiúk ellen még nem nagyon küzdött a Sötét Lovag, a rendőrség sem igazán tudja még hova helyezni személyét. Emiatt lesz komoly kihívás, amikor Black Mask ráküldi gyilkosait, köztük Deathstroke-ot.

Arkham Origins 1.jpg

Arkham Origins 2.jpgBatman a korábbi részekből ismert kütyük mellé természetesen újakat is kap, továbbá a detektíveskedés kiemelt szerephez jut. Az ismét felbukkanó Joker hangja immáron nem a szinkronhang veteránja, Mark Hamill (legtöbben Luke Skywalker-ként emlékezhetnek rá), hanem a feltörekvő Troy Baker lesz. (Troy Baker egyébként szinkronizálta már Batmant is, továbbá a City-ben ő volt Two-Face és Robin hangja is. Hallhattuk már a Bioshock Infinite-ben mint Booker DeWitt, a Final Fantasy XIII-ban mint Snow, többek között, és a nemsokára megjelenő The Last of Us-ban is az ő hangján fog megszólalni Joel.) (Folytatás a "tovább" gomb mögött.)

Arkham Origins Fight Scene.jpg

A történet Alfred és Batman kapcsolatára is ki fog térni, illetve a különböző mellékküldetések más képregény-gonoszokat is felsorakoztatnak. Deathstroke pedig játszható karakter is az előrendelők számára, illetve letölthető tartalomként.

Arkham Origins 3.jpg

Arkham Origins 4.jpgA PS Vita és 3DS révén egy társjáték is kerül a sorozatba, mely a Batman: Arkham Origins Blackgate nevet viseli. A történet az Origins után játszódik, amikor egy Blackgate-i börtönlázadás leverésére indul Batman, viszont úgy találták ki, hogy bármilyen sorrendben lehessen játszani a két részt. A játékmenet eltér a konzolos változattol, ugyanis itt síkban fogunk haladni, bár 3D-s grafikával (úgynevezett 2.5D-ben). A különböző eszközök maradnak, bár más formában, és mivel az Armature (Metal Gear Solid HD Collection) nevet viselő csapat egy része a sikeres Metroid játékokon dolgozott, így stílusában arra fog hajazni: az ügyességi és akciófeladatok egyvelegét alkotja majd.Arkham Origins.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr335336504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása