A Sony zseniális lépése

A Sony a PS Vita-val egy Cross Play nevezetű funkciót reklámozott és ígérgetett, aminek az a lényege, hogy ha PS3-ra és PS Vita-ra egyaránt birtoklunk egy játékot, megtehetjük, hogy az otthoni mentést visszük tovább, így útközben is tudunk játszani,  vagy vice versa. A probléma viszont az, hogy megvenni kétszer ugyanazt a játékot nem túl kedvező döntés, pláne nem a PS Vita amúgy is magas ára mellett. Nos, ezt a problémát úgy oldották meg, hogy bejelentették a Cross Buy-t: ha valaki megveszi az adott játékot PS3-ra, ingyen megkapja PS Vita-ra is egy digitális letöltést lehetővé tevő kód segítségével.

Véleményem szerint ez hihetetlenül jó ötlet, hisz így már jobban megéri befektetni az adott játékba, továbbá sokkal vonzóbbá teszi a Vita-t is. Az első etap a Playstation All-Stars Battle Royale-t (ahol a PS Vita akár második kontrollerként is funkcionál), a Ratchet & Clank: Full Frontal Assault-ot (vagy ahogy Európában hívják: QForce) és a Sly Copper: Thieves in Time-ot foglalja magába. Íme a Ratchet & Clank és a Sly Copper előzetesei:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr244721930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása