All-Stars Battle Royale - Kat & Emmett

Kat.jpg

Megérkezett a hír a Sony verekedős játékának első kiegészítőjéről. Az első pakk két új karakterrel fogja bővíteni a felhozatalt.

Az első Kat a gyönyörű PS Vita-s Gravity Rush-ból. Kat - ahogy magában a játékban is - a gravitáció manipulálásával különböző légi támadásokkal fogja osztani a pofonokat.

A második karakter pedig a PS3 exkluzív Starhawk főhőse, Emmett. Emmett fegyvere mellett a játékból ismert "Build-in-Battle" ("Építs harc közben") rendszert is alkalmazhatja, segítséget hívva a magasból.

Emmett.jpg

Bár még távol állnak a megjelenéstől, a legjobb hír az, hogy miután elérhetővé válnak, két héten keresztül ingyen lehet letölteni őket. A Playstation All-Stars Battle Royale egyébként jövő hét szerdán jelenik meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr354909068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása