Call of Duty: Ghosts

Bejelentették a Call of Duty széria következő epizódját, melyet - az eddigi ciklikussághoz hűen - ismét az Infinity Ward fejleszt. A Ghosts (Szellemek) címet viselő rész 10 évvel röpít minket egy világváltoztató esemény után, mely eredményeképp az Amerikai Egyesült Államok elveszítette szuperhatalmi státuszát. A Ghosts nevet viselő elit csapat titkos háborút vív egy ismeretlen ellenséggel, melynek hosszú távú következményei lehetnek mind számukra, mind az USA számára. (Bár még nem biztos, esély van rá, hogy a Ghosts olyan lesz a következő generáció számára mint a Modern Warfare trilógia volt a jelenlegieknek.)

A Stephen Gaghan (Syriana, Traffic) által írt történetet november 5-én élhetjük át. A "tovább" gomb után egy technológia összehasonlítás vár. Íme az első előzetes:

Íme technológiai bemutató arról, mennyit változtak a dolgok a Modern Warfare 3 óta:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr455320437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása