The Last Of Us előzetes

Kiderült, hogy a The Last Of Us a Naughty Dog (Crash Bandicoot, Uncharted) új játéka.

Úgy tűnik, hogy túlélők bőrébe bújva kell megküzdenünk a fertőzöttek ellen. Egy hivatalos bejelentés egy kis betekintést engedett a játék és az azt fejlesztő stúdió céljára: "A The Last of Us egy műfajt-meghatározó játék, mely egyesíti a túlélő és akció elemeket azért, hogy egy karakterközpontú történetet meséljen el egy olyan társadalomról, melyet megtizedelt egy modern pestis. Elhagyatott városokat a természet visszafoglal és a maradék túlélők egymást ölik ételért, fegyverért, vagy bármi másért amit megkaparinthatnak. Joel, egy kegyetlen túlélő, és Ellie, egy a koránál jóval bölcsebb bátor tinédszerlány, együtt kell hogy működjenek, hogy túléljék kalandjukat az Egyesült Államok maradványain keresztül."

A Naughty Dog egyik elnöke, Evan Wells, hozzátette: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre bemutathatjuk a The Last of Us-t, egy projektet, melyen a csapat már jó ideje keményen dolgozik. A Naughty Dog küldetése az, hogy megváltoztassák az emberek tapasztalatait a videojátékok terén. Biztosak vagyunk abban, hogy a The Last of Us óriási lépés lesz a filmszerű játékok világában és a történetmesélésben, kivétel nélküli élményt szolgáltatva a játékosoknak."

Megígérték, hogy a hivatalos PlaySation Magazine UK januári számából több információt tudunk meg, de addig is itt az első videó:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr633454942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása