Playstation All-Stars Battle Royale október 24-én, két új karakter

A Sony nagyjait egymásnak ugrasztó játék október 24-én PS3-ra és PS Vita-ra egyszerre fog megjelenni, karakter-gárdája pedig két fővel bővült, így az ismert harcosok száma 10-re nőtt. (Ez természetesen nem azt jelenti, hogy csak 10 karakter lesz.)

Az új tagok egyike a Tekken verekedős játékokból ismert Heichachi Mishima, aki az imént említett sorozat kulcsfigurája, hisz ő szervezi a Tekken versenyt. Érdekesség, hogy ő egyike azon négy Tekken karakternek, akik mindegyik Tekken részben szerepeltek (a többiek Nina Williams, Paul Phoenix és Yoshimitsu). Az első, 1994-es megjelenése óta öregedett Heihachi, az All-Stars azonban egyik fiatalabb "változatában" vonultatja fel őt. Íme a "bemutatkozó" videója:


A második pedig Toro Inoue, a Playstation japán kabala-karaktere. A japán karikatúra "szuper deformált" stílusában alkotott Toro 1999-ben bukkant fel, onnantól kezdve pedig meg is jelent vendégként néhány játékban. Íme az ő "bemutatkozása":

Rajtuk kívül a jövő heti Comic-Con-on is fognak bemutatni karaktereket. A Comic-Con-os megjelenés valószínűleg a képregényekhez hű InFamous-ból ismert Cole McGrath-ot fogja leleplezni, mely tényre egy korábbi hír is utalt.

Emellett az előrendelők egy-egy új kinézetet kapnak ajándékba a karakterek számára (természetesen meg lehet nyitni a játékban új ruhákat, azonban ezeket csak az előrendelők kapják). Az új szerkók ezen a képen láthatók (mivel a kép megjelenésekor még nem jelentették be Toro-t és Heihachi-t, ők hiányoznak):

All-Stars.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr904635297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása