GTA V hírek közelegnek?

Lassan egy éve (október 25), hogy bejelentették a mestermű-sorozat legújabb részét, és szintén lassan egy éve (november 2), hogy láttuk az első - és eddigi egyetlen - előzetest. Viszont azóta pár képen és kismillió spekuláláson túl nem sok információ került ki. Ez, úgy tűnik, hamarosan megváltozik.

Az első, gyengébb indok az, hogy a korábban említett adatok alapján logikus lépés, hogy egy újabb előzetest megjelenítenek, akár pont jövő hó 2-án. Vagy valami információt e hó 25-én.

A másik indok, hogy a Game Informer magazin egy embere a Twitter-en nyilvánosságra hozta, hogy a decemberi példány borítójának "hőse" a GTA V lesz. Ez alapvetően nem lenne olyan "nagy" hír, hisz a megjelenés bejelentése után sok újság ígért információt, de csak az eddigi elemzésével és spekulációval állt elő. Most viszont nem valószínű, hogy ennyi idővel utána, csak tippelgetésekről szólna a cikk az újságban, továbbá a játékot fejlesztő Rockstar Games is megjelenítette az említett Twitter-es infómorzsát weboldalán, ezzel megerősítve az új információk lehetőségét.

De ez még mindig csak feltételezés. Hamarosan minden kiderül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr354833842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása