Novemberben jön a Watch Dogs

Az E3 egyik legnagyobb meglepetése a Watch Dogs volt (E3-as bemutató itt), és egyre ígéretesebbnek tűnik. A novemberben mostani és következő generációs konzolokra és PC-re érkező játék nagyszerű lehetőségeket hordoz magával, a fejlesztőcsapat pedig tehetséges, így nagy eséllyel az Ubisoft egy újabb sikerjátékot (és talán sorozatot) alkotott. Az „Out of Control” (Irányíthatatlanul) előzetes mellett bejelentették a gyűjtői változatait is. Íme a videó, a "tovább" gomb után pedig a gyűjtőik ismertetése:

Természetesen, a Ubisoft stratégiájához az is hozzátartozik, hogy a gyűjtői csomagok közül a legdrágább nem jelenti azt, hogy mindent is hordoz magában. Ha valaki minden extrát szeretne megkapni, az összes változatot meg kell vennie, ami, lássuk be, igazságtalan és irreális elvárás. Ettől függetlenül, íme a gyűjtőik:

Watch Dogs Dedsec Edition.jpg

Watch Dogs Uplay Excusive Edition.jpg

Watch Dogs Vigilante Edition.jpg

Watch Dogs Special Edition.jpg

Továbbá, ha az Amazon-on vagy a GameStop-on keresztül rendeljük elő, egyéb extrákat kaphatunk, tovább bonyolítva a helyzetet:

Watch Dogs Amazon.jpg

Watch Dogs Gamestop.jpgVégül pedig a GameStop-os változatban említett Alex Ross által tervezett poszter nagyban (Alex Ross egyébként képregényborítóiról híres, és elismerésre tett szert a klasszikus DC és Marvel szuperhősök emberszerű ábrázolásmódjával):

Watch Dogs Alex Ross.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr635336327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása