A Vita gyorsabban fogja a fiatalokat "megcélozni"

PS Vita.jpg

Bár "hardcore" konzolként indult a PSP, idővel több olyan játékot is adtak ki rá, mely a fiataloknak kedvező. Ilyen volt a LittleBigPlanet,  a Mini-k (letölthető, egyszerű, olcsó játékok), illetve a PSP Essentials széria, mellyel jutányos áron tettek elérhetővé klasszikus PSP játékokat. Úgy tűnik, hogy ezt a politikát a Vita-val előbb akarja elkezdeni a Sony.

Jim Ryan, a Playstation Europe elnöke a következőt nyilatkozta: "Úgy gondolom, hogy sokkal gyorsabban és határozottabban fogunk koncentrálni a fiatalokra mint a PSP-nél."

Több játék is készült PSP-re, melyek célközönsége nem a felnőtt játékosok voltak (Invizimals, Eyepets), így elképzelhető, hogy ezek a Vita-n is megjelennek majd. A kérdés az, hogy mennyire fog a "komoly" játékosokra fektetett energiából elvenni ez a lépés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr503432459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása