Készül a Crysis 3

6jfig[1].jpg

A Crysis 3 borítója kiszívárgott az Originra. Az EA gyorsan eltüntette az oldalról. A google egy ideig még emlékezett rá.

crysis3headerimg530px1351[1].jpg

A kiszívárgott információk szerint Xbox 360, Playstation 3 és PC platformokra fog megjelenni. Habár hivatalosan még nem is készül a játék és az EA nem kommentálta az esetet.

Aztán meg a Neogaf fórum egyik tagja mutatta azt, hogy a Gamereactor nevű magazinban utalások találhatók a Crysisra.

Oh, és igen, a képen egy íj látható, ami nagyon királyul néz ki. Lehet, hogy utalás arra, hogy visszatérnek a dzsungelbe, habár nem valószínű, hiszen a háttérből ítélve, inkább egy nagyvárosban játszódik.

Most már biztosra vehetjük, hogy lesz új Crysis. Állítólag jövőhétre tervezik a bejelentést... addig várunk.

Update: Újabb információk szerint New Yorkban fog játszódni, ami eléggé lerombolt állapotban van. Az EA jövőhét hétfőn fogja hivatalosan bejelenteni.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr394384054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2012.04.11. 21:59:22

Még a második részt sem játszottam ki. Sajna nincs rá időm.... :-S

victor vacendak 2012.04.11. 22:52:19

Az első grafikája még mindig a legjobb, pedig azóta sok szart lehúztak már a játékpiac WC-jén. A másodiké viszont kritikán aluli konzolosan buta. Félő ez sem lesz másként, hacsak közben nem jelennek meg a következő generációs konzolok.

Gaspacho (törölt) 2012.04.12. 09:12:11

A másodikat én a felénél meguntam és abbahagytam.
A harmadikra nem is vagyok kíváncsi.
süti beállítások módosítása