GTA V újdonságok! - Tavasszal érkezik

Elég sok hír látott napvilágot az elmúlt napok során a Rockstar Games várva-várt opusáról.

Először is megerősítették a Game Informer-es hírt, miszerint több információ lesz a decemberi példányban a GTA V-ről. Az említett példány november 8-án lesz elérhető (csütörtökön) és 18 oldalnyi infót ígér.

Ezen kívül pedig több, az előzőhöz hasonló rajz is kiszivárgott, melyeket adott boltoknak küldött ki a Rockstar:

(A többi kép és infó a tovább gomb után)

GTA V - Love Fist.jpg

GTA V - Rott.jpg

GTA V - Quad.jpg

Kiemelt szerepet az első két kép élvez. Az elsőn a lány pólóján a LOVE FIST felirat olvasható, mely a Vice City-ben szereplő skót glam metal zenekar neve volt. Az, hogy lesz e bármi köze a most tíz éves Vice City-hez egyelőre kérdéses. A második kép viszont még izgalmasabb, ugyanis egy kutyát ábrázol, melyre még nem volt precedens a széria történetében. Továbbá ez a kép hordozza a TAVASZ 2013 feliratot is.

A Rockstar Games, miután nem volt képes visszatartani a szivárgásokat, a következő képpel hivatalosan is bejelentette, hogy jövő tavasszal várható a játék, mától (november 5.) pedig előrendelhető:

GTA V - iFruit.jpg

Az előrendelőknek jutó extrák még nem teljesen egyértelműek, így azok részletezésébe még nem mennék bele.

Ami viszont fontos, hogy készülőben a második előzetes. Valószínű már november másodikán felkerült volna, hisz akkor volt egy éves a legelső előzetes, de a Sandy hurrikánnak köszönhetően a Rockstar Games New York-i irodája áram nélkül maradt. Remélhetőleg a mai nap folyamán megoldják a problémát és felkerül a második videó. Már ideje lenne!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr354889478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása