God of War IV?

A The Tester a Sony által finanszírozott műsor, melyben 11 vagy 12 résztvevő indul, hogy főnyereményként tesztelői állást kapjon - más jutalmak mellett - a Sony valamelyik cégénél. Az epizódok ingyen tölthetőek le a PlayStation Network-ről.

Ahhoz, hogy érdekeltté tegyék az embereket a harmadik évad iránt, egy rövid "színfalak mögötti" videót készítettek a God of War-t készítő stúdióról, a Sony Santa Monica-ról, ahova bekerülhet a sikeres győztes.

Itt jön a lényeg. A videó pár másodperc erejéig egy programozót mutat, aki előtt a három monitor közül az egyiken egyértelműen a God of War brutális antihőse, Kratos látható. Mellette egy egyiptomihoz hasonló szobor vehető ki, ami logikus lépés lenne, hisz a görög mitológiát nagyrészt befejezték a játékokban, az ókori egyiptomi hitvilág "hibrid" istenei és lényei pedig tökéletesek a játék hangulatához és stílusához. Hacsak nem egy másik játékban használják Kratos modelljét tesztelésre (amit kétlek), nagyon úgy néz ki, hogy visszatér a kedvenc spártaink.

Íme az a rész:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr593774328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása