Új Playstation exkluzív jövő héten - A Sony mindent belead

Miután a Sony 6,4 milliárd (!) dolláros veszteséget jósolt, a cég úgy döntött, hogy részben a Playstation-re fókuszál jobban. A három "pillér" közül az egyik, melyre támaszkodnak az új stratégia szerint, a videojáték részleg. Úgy tűnik, ezt komolyan is veszik.

Pár napja bejelentették a God of War legújabb részét, melyről nyugodtan lehet állítani, hogy a Playstation egyik legnagyobb neve. A jelek szerint viszont itt nem állnak meg. Geoff Keighley, a GameTrailersTV videojáték show producere és műsorvezetője a twitteren a következő üzenetet hagyta: "... a következő csütörtökön a GTTV-n bemutatunk egy nagy új Playstation 3 exkluzív játékot videóval együtt. Több infó hamarosan!" Emellett a francia jeuxvideo.fr egy szintén kizárólag Playstation 3-as játékot fog bemutatni május 2-án, szerdán.

Ezek pedig csak a PS3-as játékok.

A PS3 mellett a Vita a másik konzol, amire támaszkodhatnak. Bár Japánban nem úgy fogy, ahogy elképzelték, Európában és az Egyesült Államokban sikeresebb volt. Számtalan játék fog még megjelenni a Vita-ra az év során: Call of Duty, Assassin' Creed, Final Fantasy, Bioshock, stb.. Az E3-as felhozatalról pedig szó sem esett még.

Minden jel arra utal, hogy Kazuo "Kaz" Hirai, aki anno kirángatta a mínuszokból a Sony amerikai részlegét, mindent belead, hogy ismét sikeressé tegye a céget. Április elsejétől már ő a Sony igazgatója és elnöke, és remélhetőleg sikerrel jár. Idővel minden kiderül.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr274465517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása