Minecraft Xbox 360 trailer

 

Már kevesebb, mint egy hét és kijön az Xbox Live Arcade-re a PC-n hatalmas sikert elérő indie játék, a Minecraft. A játék optimalizálva lett a konzolra így zökkenőmentesen, stabilan fut rajta. 

Ez a verzió tartalmaz 2-4 játékos osztott képernyős multiplayert. Van benne tutorial mód is, amit sokan hiányoltak a PC-s verzióból. A craftolást is leegyszerűsítették egy menü segítségével.

Megjelenéskor az 1.6.6 beta verziót fogják kiadni, de folyamatosan frissíteni fogják és szépen lassan utóléri a PC-s verziót, ami most 1.2.5-nél jár, mivel a beta után a stabil verziót újból 1.0-tól kezdték számozni.  A folyamatos frissítéseknek köszönhetően idővel bővülni fognak a játék funkciói. Terveznek bele Kinect, textúra és mod támogatást, de ezekre még várni kell.

Május 9-én lesz letölthető az XBLA-ról 1600 Microsoft Pointért.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr874488857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása